Fegime prezent la Light+Building 2016

Participare record LA LIGHT+BUILDING 2016

Târgul internațional Light+Building 2016 și-a închis porțile după 6 zile cu o participare record de 216,000 de vizitatori. Printre ei au fost membri FEGIME din Finlanda, Germania, Grecia, Irlanda, Israel, Italia, Lituania, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia și Spania.

Și anul acesta statisticile comunicate de către organizatorii expoziției au fost îmbucurătoare. La Light+Building 2016 au participat 216,000 vizitatori din 160 de țări diferite,  49% dintre ei venind din afara Germaniei. Numărul de participanți a fost cu 4% mai mare față de ediția anterioară.

Aceste date ne arată că Light+Building prezintă un interes crescut pentru specialiștii din domeniul materialelor electrice. Aceștia au posibilitatea să cunoască ultimele inovații din domeniu și să facă schimb de experiență.

Prin participarea la Light+Building 2016, membrii Fegime au avut ocazia să discute cu furnizorii internaționali ai grupului. Discuțiile au fost atât despre strategia de dezvoltare a acestora, cât și despre direcțiile comune de acțiune.

Sistemele digitale, interconectarea diferitelor echipamente și eficiența energetică au fost temele principale ale târgului internațional de la Frankfurt.