Cimco este unul dintre cei mai mari producători de unelte pentru electricieni, având biroul central și fabrica în Germania.

Compania realizează unelte de mână, sisteme de stocare și transport pentru unelte, role și sisteme manipulare cabluri. De asemenea, ea produce dispozitive de măsură și control, dispozitive și echipamente pentru protecția muncii, echipamente și materiale de lucru.


GAMA DE PRODUSE – MAI MULT DECÂT SIMPLE UNELTE

Datorită gamei foarte mari de unelte, CIMCO pune la dispoziția electricienilor și specialiștilor din domeniul electric toate sculele, dispozitivele și materialele necesare desfășurării activității acestora.

Catalogul CIMCO cuprinde toate tipurile de produse, în toate variantele constructive, precum și ultimele inovații din domeniu.

ÎN CONDIȚII NORMALE DE UTILIZARE, PRODUSELE CIMCO, EXCEPTÂND CONSUMABILELE, SUNT GARANTATE PE VIAȚĂ!

 

MERGEȚI LA PAGINA DEDICATĂ PRODUSELOR CIMCO

DESPRE CIMCO

Compania a fost înființată în 1827, de către Johann Christian Peter Müller (1800 – 1880). Încă de la fondarea sa, CIMCO  și-a propus să fie leader pe piața uneltelor pentru electricieni.

Astăzi, compania este condusă de către cea de a șasea generație din familia Müller. Ea continuă tradiția fabricării uneltelor care să întrunească cele mai înalte standarde de calitate. Aceasta presupune utilizarea celor mai bune materiale, muncitori calificați, un control strict al calității și adaptarea permanentă la tendințele și nevoile pieței. Aceasta a permis companiei să devină un jucător important pe piața internațională de profil.

Cimco răspunde cu promptitudine nevoilor partenerilor și clienților săi. Compania oferă, pe lângă cele 8,000 de articole pe care le stochează, produse inovatoare și servicii de înaltă calitate.

Cimco - Warehouse

Cimco - Factory


siguranță în exploatare

Un număr foarte mare de electricieni din lume au încredere în calitatea uneltelor CIMCO, care îi ajută în desfășurarea activității de zi cu zi.

Din acest motiv, siguranța în exploatare, joacă un rol foarte important în procesul de producție. Tehnici avansate de producție, proiectate și dezvoltate de CIMCO, sunt utilizate pentru producerea sistemelor de izolație a uneltelor produse de companie.


TESTE DE CALITATE AVANSATE

Pentru a asigura nivelul de siguranță cerut de directivele în vigoare, toate dispozitivele prevăzute cu sisteme de protecție sunt testate individual prin scufundare în apă la 10,000 Volți.

Probabil că CIMCO este singurul producător care a automatizat complet acest proces, prin utilizarea unor roboți dedicați.


NUMEROASE INOVAȚII

Optimizarea și extinderea gamelor noastre de produse, prin inovații semnificative, reprezintă o constantă a strategiei de dezvoltare a companiei CIMCO, care este întotdeauna cu un pas înainte față de tendințele pieței!

Flexibilitatea și mobilitatea sunt din ce în ce mai importante pentru toți cei care activează în piața de electrice, necesitând unelte care să răspundă acestor cerințe. De aceea, produsele CIMCO sunt dezvoltate pentru o gamă foarte largă de aplicații și pot fi personalizate pentru diferite cerințe ale utilizatorilor.