Congresul Fegime 2017

Congresul Fegime

AL 15-lea CONGRES AL GRUPULUI fegime a avut loc în varșovia

“Sharing Success Across Nations” a fost sloganul primului Congres FEGIME care a avut loc vreodată în Polonia. Intre 18 și 20 mai 2017, peste 120 distribuitori din cadrul grupului FEGIME și peste 100 de furnizori – in total peste 300 participanți din 27 de țări – au participat la Congresul Fegime și s-au bucurat de atracțiile capitalei Poloniei.

Cooperarea, sprijinul reciproc, relaționarea și schimbul de experiență constituie fundația grupului Fegime, organizație ce înglobează companii de familie, independente. În ultimii ani, aceste valori ale organizației s-au concretizat în proiecte concrete, desfășurate în toate țările membrilor grupului. Iar numărul acestor proiecte este în continuă creștere. Ca atare, “Sharing Success Across Nations” a fost sloganul celui de al 15-lea Congres din Varșovia. Consiliul director – asistat de reprezentanții organizațiilor naționale FEGIME – au prezentat aceste proiecte și planul de acțiune pe următorii ani (cum ar fi Baza de Date europeană și Academia FEGIME). David Garratt, Managing Director FEGIME Europe, a spus: “Noi, cei din grupul FEGIME, credem că schimbul de experiență între națiuni reprezintă calea prin care grupul va continua să aibă succes și să se dezvolte”.


În cadrul lucrărilor Congresului au fost abordate următoarele teme:

  • Prezentarea organizației Fegime din Polonia (țara gazdă);
  • Proiecte de succes ale grupului Fegime din Spania;
  • Pătrunderea pe noi segmente de piață ale grupului Fegime din Norvegia;
  • Aplicația Fegi-Media dezvoltată de Fegime Europe;
  • Institutul Kafkas din Grecia, destinat pregătirii și dezvoltării angajaților grupului;
  • Tendințele pieței de energie din Europa;
  • Lumea digitală și influența acesteia asupra pieței de materiale electrice;
  • Standardizarea protocoalelor de comunicare – ZigBee;

În ultima seara a avut loc cina de gală, unde organizatorii au oferit celor prezenți, un program artistic de înaltă clasă.

Toți participanții la Congresul Fegime au fost de acord că evenimentul a fost o reușită, atât din punct de vedere al conținutului lucrărilor, cât și din perspectiva modului în care gazdele și Fegime Europe au organizat acest Congres.