Euro Vial Lighting s-a alăturat grupului Fegime!

Euro Vial Lighting s-a alăturat grupului Fegime!

Compania Euro Vial Lighting s-a alăturat grupului Fegime.

În acest moment grupul Fegime este compus din cinci companii independente în România (Consolight, Electroglobal, Eurovial, Levirom și Power Electric), totalizând o cifră de afaceri de peste 150 milioane EUR și 500 angajați.

Grupul din România face parte din grupul internațional Fegime, care are reprezentanțe în 19 regiuni geografice și peste 260 membri.


DESPRE EURO VIAL LIGHTING

Euro Vial Lighting a luat ființă în luna martie 1996 și este o companie cu sediul central în Constanța, cu capital integral privat romanesc, activând în domeniul distribuției de materiale și echipamente electrice.

Dezvoltarea și nivelul atins după aproape 3 decenii de experiență, caracterizate de lucrul în echipă, inovație și utilizarea celor mai moderne tehnologii IT, au făcut din Euro Vial Lighting compania capabilă să ofere cele mai bune soluții, construite în jurul nevoilor clienților săi.


Domnul Virgil Lixandru, Director General al companiei Euro Vial Lighting, a declarat:

”Am urmărit cu atenție dezvoltarea grupului Fegime în România și mi-am dat seama că valorile împărtășite de membrii acestui grup, coincid cu valorile companiei noastre.

După ce m-am consultat cu echipa mea, am decis să aderăm și noi la acest grup. Am convingerea că vom contribui activ la dezvoltarea grupului Fegime în România și implicit la dezvoltarea pieței distribuției de echipamente electrice.”


Membrii grupului Fegime au adoptat cu unanimitate de voturi, la Adunarea Generală din martie 2023, primirea companiei Euro Vial Lighting în cadrul grupului din România.

”Aderarea companiei Euro Vial Lighting la grupul Fegime va aduce beneficii clienților noștri, furnizorilor strategici ai grupului Fegime din România și membrilor grupului, prin sporirea valorii adăugate pe care grupul o aduce pieței de distribuție a echipamentelor electrice.”, a declarat Costin Cuneșteanu, Director General al grupului Fegime în România.


MEMBRII GRUPULUI FEGIME DIN ROMÂNIA: