Fegime Day 2023

Fegime Day 2023

FEGIME ROMÂNIA A SĂRBĂTORIT ZIUA INTERNAȚIONALĂ A GRUPULUI PE 16 IUNIE 2023

Cea de a șasea ediție a zilei internaționale a grupului Fegime a fost sărbătorită la Face Convention Center, pe 16 iunie 2023.

La eveniment au participat toți angajații membrilor Fegime (Consolight, Electroglobal, Euro Vial Lighting, Levirom și Power Electric), reprezentanții partenerilor grupului (Signify, Schneider Electric, Gewiss și Eaton), precum și invitați de la furnizorii membrilor Fegime, de la asociațiile de profil și din mediul academic.

De asemenea, la eveniment a participat domnul David Garratt, Managing Director Fegime International.


EURO VIAL LIGHTING, CEL MAI NOU MEMBRU DIN GRUPUL Fegime România

Participând pentru prima oară la Fegime Day, Directorul General al companiei Euro Vial Lighting, domnul Virgil Lixandru și Directorul Executiv, domnul Cosmin Balaban au prezentat pe scurt compania și strategia de dezvoltare a acesteia.

Reprezentanții companiei Euro Vial Lighting și-au exprimat bucuria de a fi membri în grupul Fegime, subliniind că valorile companiei pe care o reprezintă coincid cu valorile împărtășite de membrii acestui grup.

Euro Vial Lighting


David Garratt

CUVÂNTUL DOMNULUI DAVID GARRATT, MANAGING DIRECTOR FEGIME INTERNATIONAL

Participarea domnului David Garratt la evenimentul Fegime Day organizat la București a avut o încărcătură emoțională deosebită, în contextul în care domnia sa urmează să se pensioneze la sfârșitul lunii iunie 2023, după 13 ani de activitate în cadrul grupului.

Domnul David Garratt a felicitat membrii grupului Fegime din România pentru evoluția grupului în țara noastră și pentru proiectele implementate de acesta.


NOUA DIRECȚIE STRATEGICĂ A GRUPULUI

Costin Cuneșteanu, directorul general al grupului Fegime în România a vorbit despre noua direcție strategică a grupului: SUSTENABILITATEA.

În acest sens, Fegime se va strădui să devină cel mai sustenabil grup al companiilor de familie din domeniul distribuției de echipamente electrice.

Obiectivele grupului Fegime pe noua direcție strategică vor fi prezentate în cadrul Congresului Internațional al grupului Fegime, care va avea loc la Hamburg pe 30 iunie 2023.

Costin Cunesteanu

 


Din partea companiilor partenere ale evenimentului au luat cuvântul:

Răzvan Copoiu

General Manager Romania & SEE

 SIGNIFY

Cristian Deaconu

Sales Director Romania & Moldova

SCHNEIDER ELECTRIC

Gabriel Tache

General Manager Romania

EATON ELECTRIC

ELENA ROȘCA

Marketing Manager NEE Cluster

GEWISS


Imagini de la Fegime Day 2023:

FEGIME DAY 2023

FEGIME DAY 2023 CONFERENCE

EURO VIAL LIGHTING

GROUP IMAGE FEGIME

FEGIME DAY SOCIAL CLUB

ENTERTAINMENT

FEGIME DAY 2023 CAKE

FEGIME DAY 2023 CAKE

FEGIME DAY 2023 CAKE