Fegime la Adunarea Generală AMR

Fegime la Adunarea Generală AMR

Reprezentanții grupului Fegime România au prezentat ”Iluminatul inteligent pentru orașe” în cadrul Adunării generale a Asociației Municipiilor din România

Pe data de 29 iunie 2018, la Constanța, președintele grupului Fegime România, domnul Florin Niculae și directorul general, domnul Costin Cuneșteanu au participat la Adunarea Generală a Asociației Municipiilor din România.

În prezența a peste 60 primari de municipii din România, reprezentanții grupului Fegime au prezentat ”Iluminatul inteligent pentru orașe” în cadrul Adunării Generale. La finalul evenimentului, Fegime România a făcut o demonstrație în timp real a funcționării unui sistem inteligent de iluminat, în curtea interioară a Palatului Administrativ din Constanța.


Transformarea iluminatului public

Dl. Costin Cuneșteanu, directorul general Fegime România, a vorbit despre noile provocări ale orașelor, despre transformările prin care trece iluminatul public și despre avantajele implementării iluminatului inteligent, punctând principalele avantaje pe care acesta le oferă locuitorilor și factorilor de decizie ai orașelor: economia de energie, creșterea confortului și siguranței cetățenilor, posibilitatea integrării cu alte sisteme inteligente etc.

 

Fegime la Adunarea Generală AMR


Demonstrație în timp real a funcționării unui sistem de iluminat inteligent

În curtea interioară a Palatului Administrativ de la Constanța, reprezentanții grupului Fegime au făcut o demonstrație în timp real cu un sistem de iluminat CityTouch de la Philips, compus din patru corpuri de iluminat echipate cu dispozitive de tele-management și aplicația software destinată monitorizării și controlului corpurilor de iluminat.

Prezentare în timp real

Prezentare în timp real


DESPRE ASOCIAȚIA MUNICIPIILOR DIN ROMÂNIA (AMR)

AMR include toate cele 103 municipii din România, precum şi cele 6 sectoare ale Municipiului București, în total 109 membri, aproximativ 10,5 milioane de locuitori.

AMR stimulează și sprijină inițiativele și acțiunile municipiilor, oferă consultanță și susține eforturile acestora în demersul general de aliniere la standardele europene.