Primul membru al grupului Fegime Danemarca

Compania Brødrene A & O Johansen inaugurează Fegime DANEMARCA

La adunarea generală din Sicilia, membrii Fegime au votat în unanimitate primirea în cadrul grupului a companiei daneze “Brødrene A & O Johansen A/S”, începând cu 01.01.2018. Prin intrarea acestei companii în grup, numărul țărilor în care Fegime este prezent va urca la 18.

A & O Johansen a fost fondată în 1914 ca distribuitor de echipamente sanitare, iar în prezent are o cifră de afaceri de 375 milioane EUR. Compania a intrat în domeniul materialelor electrice în anul 2000. Astăzi este numărul 3 în Danemarca cu o cotă de piață formată din 2 cifre. Cartierul general al AO este în Albertslund, lângă Copenhaga și are peste 50 de puncte de vânzare distribuite pe întreg teritoriul țării.

CPO Ian Schlottmann a declarat: “Sunt foarte încântat de decizia grupului Fegime. Avem convingerea că intrarea în grupul FEGIME ne va ajuta să ducem afacerea noastră pe nivelul următor. Așteptăm cu nerăbdare să facem schimb de experiență cu ceilalți membri și să participăm în proiectele FEGIME derulate la nivel european.”

Nikos Kafkas, Presedintele grupului FEGIME, a adăugat: “Sunt foarte încântat și doresc să urez colegilor noștri din Danemarca bun venit în marea familie Fegime. Din datele pe care le am despre compania lor, sunt sigur că avem ce învăța unii de la alții.”

Conferința țărilor nordice:

Lars Kestner, CSO Electrice la AO (primul din dreapta) și CPO Ian Schlottmann (al doilea din dreapta) discutând cu colegii de la grupul Fegime din Norvegia (Bjørn Amundsen și Hege Amundsen Elvestad).