Romania intră în Consiliul Director al grupului Fegime

Fegime România intră în Consiliul Director

Fegime România intră în Consiliul Director al grupului la nivel internațional

Pentru prima oară de la fondarea grupului Fegime, România intră în Consiliul Director.

La Adunarea Generală din 21 martie 2019 de la Copenhaga, domnul Florin Niculae, președintele Fegime România, a fost ales în Consiliul Director al grupului Fegime la nivel internațional.

Consiliul Director al grupului Fegime cuprinde președinții organizațiilor Fegime din trei țări și Directorul General al grupului Fegime (dl. David Garratt).

Domnul Florin Niculae va reprezenta România pentru o perioadă de 3 ani, în ultimul an de mandat urmând să preia președenția grupului. Din Consiliul Director mai fac parte Fegime Germania și Fegime Spania.


Costin Cuneșteanu, Directorul General al grupului Fegime din România a declarat: ”Intrarea domnului Florin Niculae în Consiliul Director (BOD – Board of Directors) al grupului Fegime la nivel internațional reprezintă recunoașterea activității grupului din România, care s-a extins în ultimii ani, ajungând să ocupe primul loc pe piața de echipamente electrice din țara noastă. Intrarea României în Consiliul Director este onorantă pentru membrii grupului din România și ne permite să contribuim în mod direct la stabilirea strategiei de dezvoltare a grupului Fegime pe plan internațional.”


Grupul FEGIME reunește companii independente de distribuție a echipamentelor electrice, combinând avantajele oferite de prezența internațională – strategii unitare la nivel european, schimb de informații și de experiență, contracte globale cu marii furnizori, campanii promoționale desfășurate simultan în toate țările – cu avantajele date de flexibilitatea, agilitatea și serviciile de înaltă calitate ale fiecărui membru, în beneficiul clienților și furnizorilor grupului.

Fegime operează la nivel european în 18 țări și înglobează peste 240 de distribuitori de echipamente electrice, aceștia însumând o cifră de afaceri de 5.4 miliarde Euro și 10% cotă de piață.