Clubul Gewiss

Clubul Gewiss

Portalul Gewiss pentru electricieni

Clubul Gewiss este un portal unde utilizatorii pot cauta, găsi și contacta electricianul potrivit.

Electricienii își pot face cont pe platforma și își încarcă profilul cu informații relevante pentru utilizatori. Astfel ei se pot promova și pot câștiga mai multe proiecte.

Platforma Clubgewiss.ro reprezinta puntea de legătură intre utilizator și electrician, facilitând încheierea unui parteneriat de succes.

Gewiss Romania va desfășura campanii de recompensare în mod constant pentru a răsplăti fidelitatea electricienilor parteneri Gewiss. Electricienii înscriși pe site vor fi prezentați utilizatorilor prin profilul creat și alocat fiecărui electrician, în funcție de informațiile înscrise de acesta.

Cei care doresc să contacteze un electrician din zona lor, pot căuta pe portalul Clubului Gewiss cel mai apropiat electrician. După contactarea acestuia și executarea lucrării, clienții pot oferi feedback despre electricianul respectiv.

Compania GEWISS a fost întotdeauna orientată către schimbare și inovație,  considerând că acestea asigură calea către succes.

De-a lungul anilor, această filosofie a conturat un model de companie bazat în primul rând pe Cercetare și Dezvoltare continuă. Datorită accentului pe inovație, compania a abordat cu succes multe provocări și se poate mândri astăzi cu cinci divizii, cu peste 20.000 de produse și 500 de brevete asociate.