Cursurile Philips Lighting pentru angajatii membrilor Fegime

Cursurile Philips

”Lighting Training DayS 2017”

În data de 10 și 11 mai 2017, Fegime și Philips Lighting România au organizat cursurile Philips despre iluminat pentru angajații membrilor grupului Fegime din București.

Pe data de 10 mai, cursurile au fost organizate la sediul Power Electric. Pe data de 11 mai, acestea au fost organizate la sediul Consolight din Otopeni.

Cursurile Philips au acoperit următoarele subiecte:

 Abordarea comună a proiectelor de iluminat de către membrii grupului Fegime și Philips

 Gamele Ledinaire și Coreline din cadrul PLS Trade

 Noul Maxos Trunking pentru industrie

 Tunnable White pentru birouri

 Sistemele de control al iluminatului Occuswitch și Dynalite

Cursurile au fost prezentate de către următorii reprezentanți ai companiei Philips din România: Adrian Burtan, Dan Ionescu, Ovidiu Nicoliță.

La finalul cursurilor, Costin Cuneșteanu, directorul general al grupului Fegime România, a prezentat campania ”Optimize, Save and Win!” derulată de către grupul Fegime împreună cu Philips Lighting.


Abordarea comună a proiectelor de iluminat

Domnul Adrian Burtan, Trade Sales Leader – Country Group South, în cadrul companiei Philips Lighting, a vorbit despre noile modalități de abordare a proiectelor de iluminat, de către Philips împreună cu membrii grupului Fegime, adaptate la noile tendințe din domeniul iluminatului și la noile cerințe ale pieței.

Noile tendințe de pe piața iluminatului sunt determinate de apariția sistemelor de iluminat cu LED, care au modificat atât criteriile tehnice de selecție a soluțiilor de iluminat, cât și metodologia de evaluarea a costurilor unui proiect.


Sistemele cu LED pentru industrie si birouri

Noile sisteme de iluminat cu LED destinate industriei și birourilor au fost prezentate de către domnul Dan Ionescu, coordonatorul departamentului de proiectare din cadrul Philips Lighting – Country Group South.

Domnul Ionescu a prezentat noul sistem de șină industrială Maxos Trunking, gama Tunnable White pentru birouri și sistemele de control al iluminatului Occuswitch și Dynalite. Cu ajutorul corpurilor de iluminat cu LED și al sistemelor de control al iluminatului economia de energie poate ajunge până la 70-80% față de sistemele de iluminat cu tuburi fluorescente sau cu surse compact fluorescente.

 


CAMPANIA PROMOȚIONALĂ ORGANIZATĂ DE FEGIME CU PHILIPS

Costin Cuneșteanu a prezentat angajaților membrilor Fegime din București, campania promoțională ”Optimize, Save and Win!”.

Campania se desfășoară în perioada 15 mai 2017 – 31 august 2017 și este destinată promovării iluminatului cu LED în spațiile profesionale (birouri, industrie, spații depozitare, parcări etc.).

Produsele participante la campania promoțională sunt sursele cu LED Philips și corpurile de iluminat cu LED din gamele Ledinaire și Coreline.