Fegime Day 2018

Fegime Day 2018

Fegime România a sărbătorit ziua internațională a grupului la Clubul Diplomatic

Pe 13 iulie 2018, la Flavours in the Garden din incinta Clubului Diplomatic, a fost sărbătorită ziua internațională a grupului Fegime.

La eveniment au participat toți angajații membrilor Fegime, precum și reprezentanții partenerilor grupului (Philips, Gewiss, Schneider Electric și Eaton). De asemenea, la eveniment a participat domnul David Garratt, Directorul General al Fegime Europe.


David Garratt - Fegime Day

Cuvântul de deschidere al domnului David Garratt

Domnul David Garratt a vorbit în deschiderea evenimentului de la Clubul Diplomaților, mulțumind partenerilor grupului (Philips, Gewiss, Schneider Electric și Eaton) pentru prezența la evenimentul organizat în România și felicitând membrii Fegime din țara noastră pentru evoluția din ultimii ani a grupului și pentru proiectele implementate de acesta.


Strategia de dezvoltare a grupului în România

Costin Cuneșteanu, Directorul General al grupului Fegime din România a prezentat proiectele implementate în ultimul an și strategia de dezvoltare a grupului.

În vederea îmbunătățirii serviciilor oferite furnizorilor membrilor grupului, Fegime va implementa centrul de date la nivel național, care va gestiona unitar informațiile despre produsele comercializate de către membrii grupului.

De asemenea, Fegime își va lansa propriul portal de marketing destinat clienților membrilor grupului (electricieni, instalatori, specialiști din domeniul electric). Portalul va permite atât desfășurarea unor campanii de marketing personalizate, cât și furnizarea celor mai noi informații despre tendințele pieței și despre dezvoltările tehnologice din domeniul echipamentelor electrice.

Costin Cunesteanu - General Manager


Philips Lighting devine Signify

Domnul Bogdan Balaci, Director General pe Europa de Sud-Est, a prezentat celor prezenți faptul că Philips Lighting își schimbă numele companiei în Signify, produsele sale rămânând în continuare sub brandul Philips, în baza unui acord de licență existent cu Royal Philips.

Decizia privind alegerea noului nume are la bază faptul că lumina devine un limbaj inteligent, care conectează și transmite informații.


Tehnologia Gewiss pentru case pasive

Domnul Dan Roșu, Director General Gewiss România, împreună cu reprezentanții companiei, au prezentat tehnologiile Gewiss pentru case pasive, exemplificând cu proiectul primei case pasive premium realizată în România și una dintre primele 9 din lume.

Soluțiile oferite de Gewiss în cadrul proiectului de casă pasivă #casabuhnici cuprind o gamă variată de produse, de la prize și întrerupătoare, până la sistemul complet de casă inteligentă.


Domeniul electric se mută în lumea digitală

Domnul Lucian Enaru, Director de Vânzări al grupului Schneider Electric în România, a vorbit despre influența erei digitale asupra pieței de echipamente electrice, prezentând cele mai mari proiecte realizate de Schneider Electric în România și în lume.


Istoria inovațiilor companiei Eaton

Despre evoluția companiei Eaton și brandurile pe care aceasta le-a dezvoltat de-a lungul timpului, a vorbit domnul Costin Petcu, Director de Distribuție în cadrul grupului.

Eaton are numeroase inovații în toate ramurile industriei de echipamente electrice, de la sistemele și dispozitivele de joasă tensiune, până la aparatele electrice de înaltă tensiune.


Cina festivă organizată cu ocazia zilei internaționale a grupului Fegime

Ca în fiecare an, evenimentul s-a încheiat cu Cina Festivă organizată de Fegime România.

Evenimentul Fegime Day a luat naștere acum trei ani, la inițiativa membrilor FAMP (Fegime Academy Management Program) și are loc în toate țările în care grupul Fegime este prezent.

Fegime Day 2018 - Party