Fegime Day 2019

Fegime Day 2019

FEGIME ROMÂNIA A SĂRBĂTORIT ZIUA INTERNAȚIONALĂ A GRUPULUI LA FACE CONVENTION CENTER

Cea de a patra ediție a zilei internaționale a grupului Fegime a fost sărbătorită la Face Convention Center, pe 28 iunie 2019.

La eveniment au participat toți angajații membrilor Fegime, precum și reprezentanții partenerilor grupului (Signify, Gewiss, Schneider Electric și Eaton).

De asemenea, la eveniment au participat domnul Ricardo Gomez, președintele grupului Fegime și domnul Xavier Perrot, vicepreședinte Schneider Electric.


Cuvântul de deschidere al domnului Ricardo Gomez

Domnul Ricardo Gomez, președintele grupului Fegime, a vorbit în deschiderea evenimentului de la Face Convention Center, menționând importanța apartenenței distribuitorilor independenți de echipamente electrice la grupul Fegime.

De asemenea, domnul Ricardo Gomez și-a exprimat admirația față de evoluția grupului din România, adresând felicitări celor patru companii membre ale grupului.


ELECTROGLOBAL, CEL MAI NOU MEMBRU DIN Fegime România

Participând pentru prima oară la Fegime Day, acționarii companiei Electroglobal, domnul Radu Ciorba și domnul Csaba Maksay au prezentat pe scurt evoluția companiei Electroglobal, care în anul 2019 a împlinit 15 ani de de activitate.

Reprezentanții companiei Electroglobal și-au exprimat bucuria de a fi membri în grupul Fegime și dorința unui parteneriat de lungă durată.


STRATEGIA 2020+ a grupului Fegime

Costin Cuneșteanu, directorul general al grupului Fegime în România a vorbit despre strategia grupului 2020+ prezentată pentru prima dată în cadrul Congresului de la Nisa, desfășurat în perioada 30 mai – 1 iunie 2019. Strategia grupului stabilește cinci direcții de dezvoltare:

  • Transformarea digitală;
  • Marketingul;
  • Dezvoltarea profesională;
  • Extinderea grupului;
  • Succesiunea.


Direcțiile de dezvoltare ale companiei Signify

Domnul Doru Stroe, VAP and Trade Manager Signify România, a prezentat strategia companiei, direcțiile de dezvoltare, precum și mărcile produselor și soluțiilor dezvoltate de aceasta (Philips, Interact, Modular și Luce Plan).

Domnul Stroe a vorbit și despre modul în care Signify își propune să abordeze segmentele de piață, principalele proiecte realizate în România și despre ultimele inovații ale companiei.


Gala premiilor Gewiss România

Domnul Dan Roșu, director general Gewiss România, împreună cu echipa Gewiss au acordat premii în cadrul ”Gewiss Awards” pentru următoarele categorii: Cel mai bun vânzător, Cel mai bun vânzător aparataj Chorus, Cel mai bun om de marketing, Proiectul complet Gewiss, Cel mai bun suport comercial DIY, Cel mai bun serviciu suport tehnic KNX, Cel mai bun negociator în procesul de achiziție și pentru Cea mai buna planificare în achiziții.


EcoStruxure de la Schneider Electric

Domnul Lucian Enaru, Sales Director Schneider Electric România, a prezentat celor prezenți la Fegime Day 2019, noile tehnologii dezvoltate de către companie, exemplificând în timp real funcționarea sistemului EcoStruxure, solutța Schneider Electric bazată pe tehnologia Realității Augmentate ce oferă operatorilor abilitatea de a suprapune date în timp real și obiecte virtuale asupra unui mediu real.


Eaton – ”Game of Volts!”

Domnul Costin Petcu, Sales Manager EWS Segment Romania, a vorbit despre ambiția copmaniei Eaton de a rezolva cele mai dificile provocări privind managementul energiei în întreaga lume și a prezentat evoluția companiei, rezultatele actuale și direcțiile principale de dezvoltare ale acesteia.


CINA FESTIVĂ ORGANIZATĂ CU OCAZIA ZILEI INTERNAȚIONALE A GRUPULUI FEGIME

Ca în fiecare an, evenimentul s-a încheiat cu Cina Festivă organizată de Fegime România.