Fegime începe să activeze la nivel global

Grupul REDELEC din Argentina a fost primit în FEGIME

Pe 16 martie 2018, la adunarea generală a grupului Fegime din München, a fost votată în unanimitate integrarea Grupului REDELEC Argentina S.A. în grupul Fegime, începând cu 1 ianuarie 2019.

Ținând cont de faptul că membrii REDELEC doresc să își extindă activitatea în mai multe țări din America Latină, aceștia se vor numi FEGIME LATAM. Prin primirea noilor noștri colegi, numărul organizațiilor naționale și regionale din grupul FEGIME se ridică la 19, iar grupul Fegime începe să activeze la nivel global.


Redelec a fost fondat în 2001 și este cel mai mare grup din Argentina cu o cotă de piață de aproximativ 35%. La ora actuală are 15 distribuitori de echipamente electrice cu peste 30 de puncte de vânzare și peste 1,000 angajați. Grupul activează pe toate segmentele pieței de echipamente electrice și face achiziții de la numeroși furnizori strategici ai grupului Fegime (EPS – European Preferred Suppliers).

Vicepreședintele Redelec, Pablo Balán, a declarat: “Sunt foarte încântat că am fost acceptați ca membri ai grupului FEGIME. Am convingerea că aces pas va aduce mari beneficii pieței pe care activăm și piețelor din jurul nostru. Suntem deja în proces de a primi în grupul FEGIME LATAM distribuitori independenți din Uruguay, Bolivia și Peru. In felul acesta, vom câștiga cu toții din schimbul de experiență și cele mai bune practici din interiorul grupului FEGIME.”

Nikos Kafkas, Președintele FEGIME a adăugat: “Colegii noștri din Argentina reprezintă un grup foarte dinamic și motivat. Sunt nerăbdător să începem colaborarea cu aceștia și să aflăm mai multe despre proiectele și programele realizate de ei. Avem numeroase lucruri pe care ni le putem oferi unii altora și vom avea cu toții de câștigat din această alianță. Ea va fi extrem de benefică și pentru furnizorii noștri strategici, care vor putea colabora cu noi pe un continent nou.”