Florin Niculae – Președintele Grupului Fegime

Florin Niculae - Președintele Grupului Fegime

La Adunarea Generală din data de 10 iunie 2021, România a preluat președinția grupului Fegime la nivel internațional prin alegerea domnului Florin Niculae în funcția de Președinte al Consiliului Director.

Alegerea sa în această funcție reprezintă recunoașterea de care se bucură grupul Fegime din țara noastră din partea organizațiilor Fegime din toată lumea.

Domnul Florin Niculae este președintele Fegime România și membru al Consiliului Director al grupului internațional din iunie 2019.

În cadrul Adunării Generale, domnul David Garratt, Managing Director al grupului Fegime la nivel internațional, l-a felicitat pe Florin Niculae și și-a exprimat convingerea că acesta va contribui în mod semnificativ la dezvoltarea grupului pe toate direcțiile strategice ale acestuia.


Domnul Florin Niculae, noul președinte al grupului Fegime, a declarat:

”Preluarea președinției grupului Fegime la nivel internațional de către reprezentantul României atestă performanța atinsă de organizația din țara noastră, care a cunoscut o evoluție extraordinară în ultimii cinci ani, prin crearea unei culturi asociative care aduce valoare adăugată afacerii fiecărui membru al grupului.

În calitate de președinte, îmi propun să mențin poziția de lider pe care grupul Fegime o are pe piața de distribuție a echipamentelor electrice prin dezvoltarea acestuia pe principalele direcții strategice: transformarea digitală, adaptarea afacerilor membrilor noștri la noile tendințe ale pieței, extinderea grupului prin primirea în rândurile sale a acelor organizații care îndeplinesc standardele noastre și pregătirea tinerelor generații pentru a duce mai departe companiile membrilor noștri.

Pentru îndeplinirea obiectivelor pe care mi le-am propus, voi fi ajutat de către membrii Consiliului Director al grupului, domnul Lars Kestner din Danemarca și doamna Hege Amundsen Elvestad din Norvegia, precum și de domnul David Garratt, care îndeplinește funcția de Managing Director al grupului.”


Despre Fegime:

Grupul Fegime cuprinde 19 organizații naționale la nivel mondial, cu peste 260 de companii membre, însumând o cifră de afaceri de peste 6 miliarde de EUR.

În România, grupul Fegime cuprinde patru distribuitori de echipamente electrice, Consolight, Electroglobal, Levirom și Power Electric, aceștia reprezentând 12% din piața românească de profil.

Grupul a realizat o cifră de afaceri de peste 80 milioane euro în 2020, având peste 400 de angajați. Membrii grupului au filiale în toate marile orașe din România.

Mai multe detalii despre grupul Fegime puteți afla accesând această pagină.