Road [5] de la Gewiss

Road [5] de la Gewiss

Road [5] – Sistem de iluminat stradal

Road [5] este noua gamă de echipamente de iluminat cu LED care completează oferta de echipamente pentru iluminat urban și stradal.

Noua gamă a fost concepută pentru a oferi performanțe superioare de iluminat. Aceasta simplifică procedura de instalare, respectiv operațiile de întreținere a echipamentelor de iluminat și pentru a promova economiile maxime de energie.

Road [5] este soluția ideală pentru iluminatul tuturor tipurilor de drumuri urbane și interurbane, a sensurilor giratorii, a zonelor deschise și a parcărilor, și poate fi utilizată atât în instalații noi, cât și în instalații existente.


Road [5] - Robust

CARACTER COMPACT ȘI PUTERNIC

Designul și dimensiunile compacte ale corpului de iluminat Road [5] sunt concepute pentru a fi în armonie în mod echilibrat și discret în orice centru urban, de la orașele mari la cele de mici dimensiuni.


SUPERIORITATEA PERFORMANȚELOR

Diferitele tipuri de drum din mediul urban și cel suburban necesită existența unor intensități luminoase diferite. Echipamentul Road [5] este conceput pentru a oferi diferite tipuri de iluminare, capabile să satisfacă toate cerințele de instalare.

Road [5] - Versatile


Road [5] - installation

INSTALARE SIMPLIFICATĂ

Cablarea se poate face chiar si atunci când echipamentul este montat (fără a fi nevoie de unelte pentru a-l deschide), reducând considerabil timpul de instalare și făcând operațiile extrem de sigure.GEWISS oferă o gamă variată de corpuri de iluminat, atât pentru spații industriale cât și comerciale, în versiuni LED sau convenționale, acoperind cele mai exigente cerințe.